Informační deska

HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ -– výměna zábradlí lodžií

Vzhledem k tomu, že byla vznesena námitka ke způsobu hlasování a jeho výsledku v usnesení bodu 2. písm. b) – výměna zábradlí lodžií na SV ze dne 21.6.2018, navrhuji z pověření výboru hlasovat o tomto bodu znovu tzv. PER ROLLAM (korespondenční hlasování), a to dle Čl. XV STANOV SV Chodská 7,9, Brno ze dne 2.10.2014 (dále jen stanov):
Jak již bylo uvedeno v zápise SV z 21.6.2018, vyvěšeného na nástěnce ve vchodech domu, současně rozeslaného na mailové adresy a opětovně uvedeno v dotazníku – výměna zábradlí, je nutné k tomuto kroku přistoupit bez velkých odkladů z důvodu zajištění bezpečnosti a ochrany životů a zdraví. Podrobné zdůvodnění a ostatní podklady najdete v uvedených dokumentech.
Lhůta k vyjádření činí 20 dnů dle Čl. XV. odst. 2) stanov - tzn. nejpozději do 7.8.2018 (hlasování je možné provést mailem - níže uvedený podepsaný návrh usnesení – naskenovaný dokument – zašlete na mailovou adresu: petr.kadanka@volny.cz)
Uváděný článek stanov je citován na zadní straně tohoto návrhu.
Hlasovat budou všichni bez ohledu na to, zda se zúčastnili schůze 21.6.2018 nebo dodatečně dali svůj souhlas při osobním jednání s členy výboru. (V případě zastupování vlastníka je nutné přiložit plnou moc – pokud plná moc již není uložena v dokumentech SV)
Výsledek hlasování bude vyvěšen na nástěnkách a rozeslán mailem.

V Brně dne 17.7.2018

Ing. Petr Kadaňka
předseda SV

Stránky provozuje

www.bytovedruzstvo.eu

Webové stránky pro bytová družstva a SVJ

Ing. Miloslav Marel

IČ: 76377687